Ready2Clean este specializată în îngrijirea și lustruirea podelelor în București și în zonele limitrofe. O pardoseală bine lustruită reflectă o imagine pozitivă a companiei, despre ocupanții acesteia și despre angajamentul unei companii față de sănătatea angajaților și a vizitatorilor săi.

Servicii comerciale de curățare și lustruire a podelelor
Servicii comerciale de curățare și lustruire a podelelor

Ready2Clean oferă o varietate de echipamente avansate și soluții de curățare ecologică pentru curățarea și întreținerea pardoselilor din piatră, a pardoselilor ceramice și a altor suprafețe dure de podea. Cunoașterea diferitelor tipuri de pardoseală este importantă, deoarece îngrijirea fiecărui tip va varia și, dacă este utilizată substanța chimică greșită, aceasta poate fi costisitoare și, în cele din urmă, ar putea deteriora podeaua.

Podelele bine întreținute proiectează o imagine profesională pentru afacerea dumneavoastră. Personalul nostru profesionist sunt instruiți să facă față nevoilor delicate ale pardoselilor dure.

Forța de muncă de astăzi are așteptări mari de la întreprinderi, căutându-le pe cele care rămân profesioniste și oferă un spațiu curat și primitor pentru angajați și pentru clienți.  Practicarea unor bune obiceiuri de igienă la birou și dezinfectarea suprafețelor comune ajută la atenuarea răspândirii germenilor și virușilor între suprafețe și persoane.


Ready2Clean vă oferă o forță de muncă calificată și profesionistă care simplifică curățarea biroului cu soluții end-to-end.

Ready2Clean este un furnizor cu servicii complete de îngrijire și întreținere a clădirilor cu:

  • Asistență garantată 24/7
  • Utilaje și produse profesionale folosite
  • Training specific oferit angajaților
  • Produse de curățare prietenoase cu oamenii și animalele de companie
  • Monitorizarea forței de muncă pentru toți membrii echipei

Sfaturi de top pentru a vă menține biroul curat

  • Asigurați-vă că toți angajații au acces la aparatele de dezinfectare a mâinilor în orice moment
  • Curățați în mod regulat blaturile, clanțele ușilor, mesele, scaunele și alte corpuri de mobilier de birou
  • Curățați sălile de conferință și zonele comune de luat masa la sfârșitul fiecărei zile de lucru
  • Păstrați frigiderele comune ordonate eliminând firimiturile, scurgerile și îndepărtați alimentele vechi
  • Păstrați dezinfectante pentru mâini și spray-uri pe bază de alcool în apropierea zonelor cu trafic intens

Profitați de numeroasele servicii de curățare a birourilor de la Ready2Clean, inclusiv:

Curățarea ferestrelor: curățarea de înaltă calitate a ferestrelor vă asigură că întotdeauna clădirea dumneavoastră reflectă cea mai bună imagine posibilă.

Îngrijirea podelei comerciale: O pardoseală bine lustruită reflectă imaginea unei companii, ocupanții acesteia și angajamentul companiei față de sănătatea angajaților și a vizitatorilor săi.

Curățarea covoarelor comerciale: Cu serviciile profesionale de curățare și igienizare, covoarele și mobilierul dvs. vor rămâne atrăgătoare și igienice din punct de vedere vizual.

Si multe altele…

Ready2Clean este o opțiune de încredere pentru un loc de muncă sănătos, sigur și impecabil. Contactați-ne astăzi și discutați cu echipa noastră despre nevoile dumneavoastră corporative de curățenie, inclusiv serviciile de menaj și întreținerea spațiilor de birouri.